Cyprus Food Treasures - Marilena Ioannides
Βραβείο GOURMAND καλύτερου βιβλίου παραδοσιακών συνταγών της Κύπρου.
SPECIALTIES
Kαλλιτεχνική, σχεδιαστική, εκτυπωτική επιμέλεια έγινε στο βιβλίο της Μαριλένας Ιωαννίδη «Θησαυροί της Κυπριακής Κουζίνας». Έμφαση δώθηκε στα κοντινά πλάνα των πιάτων, (φωτογράφιση Γιώργος Πανταζής) με minimal τοποθέτηση κειμένων σε μαύρο χρώμα, σε άπλετο λευκό background. Το βιβλίο βραβεύτηκε με το βραβείο GOURMAND το 2018 ως την καλύτερη έκδοση παραδοσιακών συνταγών της Κύπρου.