Brand & Identity Design
Logo Design. Μέσω του λογοτύπου ο οργανισμός ή ο ιδιώτης γίνεται αναγνωρίσιμος στον καταναλωτή και αποτελεί το εφαλτήριο για την υλοποίηση μιας δυναμικής μπράντας.Το βασικό του χαρακτηριστικό έγκειται στην μοναδικότητά του. O σχεδιασμός λογοτύπου προκύπτει από ένα φάσμα διαδικασιών γνώσης, εμπειρίας & δημιουργικότητας με απαρχή τις ιδιαίτερες ανάγκες και το στυλ της κάθε μπράντας και με αποτέλεσμα την διασφάλιση της εμπορικής του λειτουργικότητας και καλαισθησίας.

Print Design. Η Be Art διαθέτει πολυετή εμπειρία σε όλη την διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής εντύπου. Πάντα με γνώμονα τους εμπορικούς σας στόχους αλλά και το εταιρικό σας προφίλ, το έντυπο σχεδιάζεται με ποιότητα υψηλών προδιαγραφών και προτύπων.
Η Be Art επιμελείται όλες τις φάσεις παραγωγής του διαφημιστικού σας εντύπου, μέχρι το έργο να καταλήξει στην παραγωγή και την παράδοση. (Φωτογράφηση, δημιουργικό, εικαστικό εκτύπωση).

Συσκευασία. Η συσκευασία είναι μια απο τις δυνάμεις της επιχείρησή σας που είναι ικανή να επηρεάσει την τελική αγοραστική απόφαση του καταναλωτή. Αποτελεί ενα δυναμικό εργαλείο προώθησης και marketing ενεργειών.

Για την Be art η επιτυχία στον σχεδιασμό της συσκευασίας έγκειται:   
  • α. Στην κομψότητα και καλαισθησία με αποτέλεσμα την πρώτη θετική εντύπωση                                                                                                   
  • β. Πρωτοτυπία για διαφοροποίηση συγκριτικά με τον ανταγωνισμό
  • γ. Ευχρηστία και λειτουργικότητα.          
 
Interface Design
Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι αυτός που αφήνει την πρώτη εντύπωση στον επισκέπτη, όπου ο τελευταίος διαμορφώνει άποψη  και αποκτά ενδιαφέρον για περαιτέρω περιήγηση.

Η Be Art κατά τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας λαμβάνει υπόψιν τους εξής παράγοντες από τους οποίους και προκύπτουν οι εξατομικευμένες προτάσεις που τίθενται υπό υλοποίηση κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας:
Να συμβαδίζει με την φιλοσοφία της επιχείρησης: Το πλάνο του σχεδιασμού της ιστοσελίδας είναι ανάλογο του εταιρικού σας προφίλ. Επιτυγχάνεται δηλαδή η μεταφορά του ύφους της φυσικής σας παρουσίας στην οθόνη του υπολογιστή.
Να κερδίζει τις εντυπώσεις: Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από κομψότητα, πρωτοτυπία, ευχρηστία  και μοναδικότητα. Πάντα η Be Art ενσωματώνει κομμάτια της γραφιστικής τέχνης στην αποτύπωση του εντυπωσιακού web design.

Διαθέτοντας συνεργασίες με ομάδες ειδικών κειμενογράφων, προγραμματιστών και διαφημιστών προάγει την εμπειρία και τις γνώσεις προς εξυπηρέτηση όλου του φάσματος των αναγκών σας κατά την τελική υλοποίηση της ιστοσελίδας σας.
 
Online Marketing (SEO)
Search Engine Optimization. Η βελτιστοποίηση των θέσεων μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης στις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, αποτελεί την ουσία της ύπαρξής της στο χώρο του internet και το βαρόμετρο της επιτυχίας της. Πρόκειται για μια πραγματικά πολύτιμη μακροπρόθεσμη στρατηγική που επιφέρει όμως το υψηλότερο ROI, δηλαδή απόδοση της επένδυσης. Βέλτιστες πρακτικές προσφέρουν κορυφαίες τοποθετήσεις στα οργανικά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας εκτεταμένη έρευνα λέξεων/ φράσεων κλειδιών, ανάλυση urls, περιεχομένου κά
Στα πλαίσια ενός πλήρους και επιτυχημένου on site & off site SEO strategy.

Online Strategy. Στρατηγική ανάπτυξης κατάλληλα σχεδιασμένη, ώστε να ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες.

Social Media Management. Η στρατηγική σχεδιάζεται ανάλογα με το κοινό-στόχο της επιχείρησης και την «προσωπικότητα» του brand σας. Σκοπός είναι το brand να λάβει αξία, να γίνει ευρέως γνωστό (brand awareness) και να οδηγήσει σε ευρεία επικοινωνία και πωλήσεις.
Φανταστείτε πως σύμφωνα με στατιστικά της Nielsen, to 46% των online χρηστών ψάχνει και στα social media για να αποφασίσει τελικά αν θα αγοράσει. Ενώ παράλληλα τα Social Media Campaigns , πια, παράγουν σχεδόν διπλάσια από μια εμπορική έκθεση, τον τύπο ή το direct mail. Δεν πρέπει να υπάρχει για καμία επιχείρηση η δικαιολογία ότι δεν είναι και τόσο σημαντικά, ή δεν θέλουμε να διαθέσουμε χρόνο ή ας το αφήσουμε για αργότερα… Ο χρόνος είναι μόνο το παρόν. Οπότε, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εδραιωθείτε στα social media; Ξεκινήστε τώρα, μαζί μας. Και δημιουργείστε χαρακτήρα: Ποιότητα-Δημιουργικότητα-Συνέπεια-Αξιοπιστία. 
 

 
Web Development
Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του web development, σας παρέχουμε επαγγελματικές και ποιοτικές λύσεις για το σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων επιτυγχάνοντας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Σχεδιάζουμε δυναμικές, άκρως διαδραστικές και λειτουργικές ιστοσελίδες με βάση τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και τάσεις του κλάδου.
Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άμεση αναγνωρισιμότητά τους από τις μηχανές αναζήτησης και είναι απόλυτα φιλικά προς αυτές, ώστε να προσφέρουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διαδικασία βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε συγκαταλέγονται στις κορυφαίες web promotion εταιρίες διεθνώς.