το προφίλ μας

H Be art ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2006 από την Σοφία Καρδαμάκη και είναι συνέχεια μιας πολυετούς διαδρομής εμπειριών στό χώρο της γραφιστικής και της δημιουργίας.    
                                                                                 
Σοφία Καρδαμάκη: Μια ταλαντούχα ζωγράφος, μία επιτυχημένη Graphic Designer με μεγάλες δημιουργικές ικανότητες και τεράστια καλλιτεχνική εμπειρία.

Στοχαζόμενη την καινοτομία, προσφέρει με πάθος, έχοντας εκτενή πείρα στη διαχείριση έργων, άριστες ικανότητες επικοινωνίας και την φυσική ικανότητα να καθορίζει τους στόχους, τα χρονοδιαγράμματα και το σχέδιο διασφαλίζοντας πάντα ένα ευφάνταστο και καλαίσθητο design σύμφωνα με τις επιταγές του πελάτη, της αγοράς και των αναγκών των επιχειρήσεων.

Είναι ανεξάρτητη, ενθουσιώδης και η επαγγελματική της επιτυχία βασίζεται και προσανατολίζεται στα αποτελέσματα, με την αποδεδειγμένη ικανότητα να αναλύει τον πελάτη και τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και να παραδίδει με συνέπεια υψηλής ποιότητας σχέδια, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές και τις προθεσμίες, ανεξάρτητα από την πίεση. Έχει μεγάλη εμπειρία ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε διάφορα περιοδικά, και ως Creative Director στην επικοινωνία και τη διαφήμιση των επιχειρήσεων, καθώς και στο σχεδιασμό ειδικών εκδόσεων.

Η Ομάδα: Aποτελείται από ταλαντούχους νέους με πολυετή εκπαίδευση στο χώρο του graphic και web design & development και έχει στόχο την ολοκληρωμένη προβολή μιας επιχείρησης όχι μόνο στο χώρο του διαδικτύου αλλά και σε όλα τα μέσα επικοινωνίας με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση των κερδών και των πελατών της επιχείρησης.